SURUSIDONTA

ARKKUKORISTEET

Arkun päälle tuleva arkkukoriste antaa siunaustilaisuuteen juhlavuutta ja hetkeen arvokkuutta. Arkkukoristeen kukat suunnittelemme kanssasi. Kukilla voimme ilmentää vainajan persoonallisuutta ja toiveita monin eri tavoin: värein, eri kukkamateriaalein ja mieltymysten mukaan.

SURULAITTEET JA -KIMPUT

Surulaite on kahvalliseen kukkasieneen tehty, pisaran muotoinen sidontatyö. Kaikkia värejä, sekä kukkia käytetään surusidonnassa, anna kukkien kertoa tunteesi. Surukimppu on kukkien omin varsin, pisaran muotoon sidottu kimppu. Tekstatut nauhat tai kortti kertovat muistosanasi.

SYDÄMET, KRANSSIT JA MUUT MUOTOSIDONTATYÖT

Sydämissä, kransseissa ja muissa muotosidontatöissä hyödynnetään usein kukkasientä asettelupohjana.  Myös näissä töissä käytetään kaikkia kukkia ja värejä toiveidesi mukaisesti.

SEPPELEET

Seppeleen pyöreä muoto kuvastaa elämän kiertokulkua, ja symboloi ikuisuutta.  Seppele voi olla kokonaan tai osittain kukitettu. Seppeleen voi päällystää esimerkiksi havuilla, lehdillä, kaarnalla tai mulla sopivalla materiaalilla.

Pyydämme jättämään kaikki surusidontatilaukset viimeistään viittä päivää ennen tilaisuutta – mielellään jo edellisellä viikolla. Näin varmistat kukkien saatavuuden!

Yhteystiedot

Palokan Keskuskulman kukka ja hautaus

Raivaajantie 1
40270 Palokka (Jyväskylä)

Aukioloajat

Ma-Pe:  9:00 - 17:00
La: 8:30 - 15:00

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Vuoden kukkakauppiasyrittäjät 2020

Vuoden kukkakauppiasyrittäjät 2020