SIUNAUS- JA MUISTOTILAISUUS

SIUNAUSTILAISUUS

Siunaustilaisuus on tärkeä osa suremista läheisille ja ystäville. Se on myös hetki, jolloin voidaan osoittaa kunnioitusta vainajaa ja hänen elämäntyötään kohtaan. Siunaustilaisuus järjestetään aina vainajan ja omaisten toiveiden mukaan. Autamme papin tai puhujan sekä kanttorin ja muiden esiintyjien varaamisessa, musiikin valinnassa, käsiohjelman taitossa sekä kukkakoristeluissa.

MUISTOTILAISUUS

Muistotilaisuuden ohjelmaan kuuluu muistopuheita,  musiikkia, virsiä, adressien lukua ja tarjoilua. Muistotilaisuudet ovat lämminhenkisiä tilaisuuksia elämän polulla. Niissä on hyvä mahdollisuus jakaa yhdessä vainajan elämäntarinaa ja hetkiä, jotka ovat jääneet läheisten mieleen.

Muistotilaisuuden pitopalveluina käytämme alansa osaajia, joiden palveut ovat parhaiksi todettuja. Siten varmistamme tilaisuuden onnistumisen myös tarjoilujen osalta.

VALOKUVAAJA

Kauttamme voitte varata valokuvaajan käyttöönne. Ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat säilyttävät surujuhlan muistot.  Siunaus- ja muistotilaisuudessa omaiset ja läheiset saavat rauhoittua itse tilanteeseen, kun kuvaaminen on ulkopuolisen osaajan hoidossa.

Yhteystiedot

Palokan Keskuskulman kukka ja hautaus

Raivaajantie 1
40270 Palokka (Jyväskylä)

Aukioloajat

Ma-Pe:  9:00 - 17:00
La: 8:30 - 15:00
Su: 10:00 - 15:00

5 + 4 =

Vuoden kukkakauppiasyrittäjät 2020