KUKKAPALVELUT

Kukkakimpulla voidaan korostaa tilaisuuksien juhlavuutta, mutta sillä piristetään myös arkea. 

Liisa, Essi ja Tytti tekevät sinulle sopivat kukat, tilanteeseen kuin tilanteeseen. Alla olevia kuvia klikkaamalla löydät tarkempaa tietoa tarjoamistamme palveluista.

Tule suunnittelemaan juhliesi kukat, osaavan henkilökuntamme kanssa. Kukka-asetelmat, näyttävät kimput ja muut kukkakoristelut, suunnittelemme aina toiveidesi mukaan.
Ilahduta itseäsi kauniilla kukilla, sidomme sinulle kauniit kimput arjen piristykseksi. Viherkasvit, ruukut ja sesonkien eri tuotteet löydät valikoimastamme.  
Muista ystävää kukkatoimituksella, me toimitamme kukat kotiovelle saakka.
Surun kohdatessa autamme sinua valitsemaan sopivat kukat.  

Palvelumme

SURUSIDONTA

Tunteet ja värit saavat näkyä surukukissa. Kukat suunnitellaan ilmentämään vainajan persoonallisuutta monin eri tavoin: värien, kukkamateriaalien, mieltymysten ja toiveiden mukaan.
Surulaitteet, ja -kimput, seppeleet ja muut muotosidontatyöt suunnittelemme aina kanssasi yhdessä.

KUKKAKIMPUT, ASETELMAT JA KORISTEET

Sidomme kukat arkeen ja juhlaan. Valikoimassamme on päivittäin valmiita kimppuja, joista on helppo valita tilanteeseen sopivin. Erilaisia kukkakoristeita, esimerkiksi kukitettu koriste lahjapulloon tai pääseppele päivänsankarille, voidaan käyttää useissa eri tapauksissa, onnitteluista työsaavutusten muistamisiin.

MORSIUSKIMPUT

Kauniit kukat elämäsi hienoimpiin hetkiin. Morsiuskimput suunnitellaan aina yksilöllisesti hääparin näköiseksi. Häiden tyyli ja teema ja värit, ovat hyvä lähtökohta hääkukkien suunnitteluun.

Myymälästämme löydät leikko-ja ruukkukukkien lisäksi monenlaisia kodin ja pihan sisustamiseen sopivia tuotteita, kuten koreja, ruukkuja ja lyhtyjä. Meiltä löydät hautakynttilät, -lyhdyt ja enkelikoristeet haudalle vietäväksi.

Valikoimamme vaihtuu jatkuvasti. Tervetuloa ihastelemaan!

Yhteystiedot

Palokan Keskuskulman kukka ja hautaus

Raivaajantie 1
40270 Palokka (Jyväskylä)

Aukioloajat

Ma-Pe:  9:00 - 17:00
La: 8:30 - 15:00

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Vuoden kukkakauppiasyrittäjät 2020

Vuoden kukkakauppiasyrittäjät 2020